Πισω σε ολα τα εργα

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ

2021 ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σχεδιαστικη Ομαδα
Σιμος Χρυσομηλιδης, Ξανθιππη Χατζηδημητριου
Συνολικη επιφανεια οικοπεδου
830 m2
3 Διωροφες κατοικιες
330 m2 / κατοικια

Βασικό χαρακτηριστικό αυτού του συγκροτήματος τριών πανομοιότυπων κατοικιών, είναι η μονόριχτη επικλινής στέγη, με διατρήσεις οι οποίες συμβάλουν στη δημιουργία αιθρίων και αποθηκευτικών χώρων, καθώς και ευρύχωρους εξώστες στη μπροστινή όψη, με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των χρηστών.

Οι διώροφες κατοικίες, περίπου 250 m² η καθεμία, αποτελούνται από μπροστά και πίσω αυλή, χώρο στάθμευσης και υπόγειο όροφο με βοηθητικές λειτουργίες.

Στη όψη του κάθε κτιρίου, ενσωματώνονται χαρακτηριστικά φυτεμένα παρτέρια και άλλα στοιχεία.

Οι κουζίνες βρίσκονται στο πίσω μέρος της κάθε κατοικίας στη στάθμη του ισογείου, ώστε να υπάρχει πιο εύκολη πρόσβαση από το χώρο του πάρκινγκ από την πίσω πόρτα, ενώ η κύρια είσοδος βρίσκεται πλαγίως της κατοικίας για ευκολότερη πρόσβαση αλλά και ιδιωτικότητα.

Ένα μεγάλο σαλόνι με χώρο τραπεζαρίας και ένα βοηθητικό δωμάτιο συμπληρώνουν το ισόγειο, ενώ στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι η κύρια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και βεστιάριο, ενώ το κυρίως μπάνιο του ορόφου εξυπηρετεί τα άλλα δυο υπνοδωμάτια. Επιπλέον δίνεται πρόσβαση, μέσω του κλιμακοστασίου, στο δώμα, όπου οι χρήστες απολαμβάνουν μια εξαιρετική θέα του Θερμαϊκού κόλπου και του ηλιοβασιλέματος.

01-FAMILY-COMPLEX-THERMI
02-FAMILY-COMPLEX-THERMI
03-FAMILY-COMPLEX-THERMI
04-FAMILY-COMPLEX-THERMI
05-FAMILY-COMPLEX-THERMI
06-FAMILY-COMPLEX-THERMI
07-FAMILY-COMPLEX-THERMI
08-FAMILY-COMPLEX-THERMI
09-FAMILY-COMPLEX-THERMI
10-FAMILY-COMPLEX-THERMI
11-FAMILY-COMPLEX-THERMI
12-FAMILY-COMPLEX-THERMI
13-FAMILY-COMPLEX-THERMI
14-FAMILY-COMPLEX-THERMI

Μαζι θα πετυχουμε καθε στοχο

Ξεκινησε το εργο σου